web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 10 mei 2015

ZDF Op 10 mei presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten. Op 10 mei is het moederdag en in Duitsland is het op 14 mei vaderdag, dus zullen er vier bekende moeders en vaders de strijd met elkaar aan gaan.

De eerste kandidaten voor deze strijd zijn de toekomstige ouders Daniela Katzenberger en Lucas Cordalis, de zoon van Costa Cordalis. Ook te gast zijn komiek Bürger Lars Dietrich, presentatrice Janine Kunze, de Nederlandse presentator Harry Wijnvoord, turnster Magdalena Brzeska en is de Nederlandse artiest Dotan te gast.

Mick Wewers laat zien hoe je een huisje in de tuin kan zetten terwijl Jeanette Marquis vertelt over Flavored syrup die je in de koffie kan doen. Ook de toeschouwers kunnen een boodschap achter laten voor moederdag die met een beetje geluk in de aflevering te zien zijn.

Uitzending: Zondag 10 mei om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven