web analytics

Maria Voskania en Nichts anzuziehen

Maria Voskania

De zangeres Maria Voskania brengt de single Nichts anzuziehen uit van haar album Lust am Leben.

Maria Voskania is al sinds 2010 de achtergrondzangeres van Helene Fischer en heeft in 2014 haar debuutalbum uitgebracht. Nu brengt ze van dit album dus het nummer “Nichts anzuziehen” uit. Het is een dansbaar nummer dat echt over een vrouwenthema gaat: voor een goed gevulde kledingkast staan en dan nog roepen dat je niets hebt om aan te trekken. Maar in het nummer komt ze met een oplossing die twee vliegen in één klap slaat: het afspraakje in de winkelstraat maken. Het nummer heeft een luchtige levensvreugde, humor en natuurlijk muzikaliteit.

Bekijk hier de videoclip van Maria Voskania met Nichts anzuziehen:

1 gedachte over “Maria Voskania en Nichts anzuziehen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven