web analytics

Michelle is vrijgezel, woont in de buurt van ex-man

Michelle De Duitse schlagerzangeres Michelle is weer vrijgezel. Haar relatie met de Nederlandse brandweerman Mike is ten einde.

De twee onmoette elkaar op vakantie in Gran Canaria en bij thuiskomst ontwikkelde er een relatie. In 2013 verhuisde Michelle naar Nederland en nu in 2015 is de relatie voorbij en is ze met haar kinderen weer terug naar Duitsland verhuist. Ze woont nu in een dorp bij de Bodensee. Dat is vlakbij de stad waar ook haar ex-man Matthias Reim woont, waar ze een dochter bij heeft.

Matthias Reim is op dit moment bij zijn vrouw Sarah vertrokken en heeft in een ander dorp bij de Bodensee een huis met opnamestudio. De buren in dat dorp zeiden dat Michelle en Matthias nu weer een relatie hebben, maar daar is volgens Matthias niets van waar.”Het klopt dat Michelle nu in de buurt woont, we kunnen het goed met elkaar vinden, maar we zijn niet samen.” zegt hij tegen dagblad Bild. Ook geeft hij toe dat hij nu een huwelijkscrisis heeft met Sarah, maar dat het niets met Michelle te maken heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven