web analytics

Andreas Gabalier en de single Mountain Man

Andreas Gabalier Oostenrijker Andreas Gabalier heeft de single Mountain Man uitgebracht als voorbode van zijn nieuwe gelijknamige album dat op 15 mei verschijnt.

Het nummer Mountain Man is een stevig nummer wat de texas-rock en het alpengeluid combineert en in drie minuten als eenheid gepresenteert. Naast de pure stem van Andreas Gabalier en zijn accordeon is er ook een koortje die de mountain man aan het toezingen is. Andreas en zijn producent vervolgen de weg die ze in het Amerikaanse Nashville zijn ingeslagen. Ze zoeken verschillen stijlen om die met elkaar te laten versmelten om zo hun eigen ding te maken en dat brengt de schwung in het muzikale landschap.

Bekijk hier Mountain Man van Andreas Gabalier dat hij zong tijdens de ECHO:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven