web analytics

Nieuwe single Ross Antony is Bewundernswert

Ross Anthony De nieuwe radiosingle van Ross Antony is het nummer Bewundernswert, een ballade die de zanger aan het hart ligt.

We kennen Ross Antony als de vrolijke schlagerzanger die op het podium danst, maar zoals iedereen heeft hij ook een andere kant: Een rustige kant. Dat blijkt ook uit zijn nieuwe radiosingle de ballade Bewundernswert. Hij zegt:”Iedereen heeft iemand waar hij naar opkijkt en dankbaar is. Voor mij is dat mijn vader die de ziekte van Parkinson heeft. Ik hou ontzettend van mijn vader en ben enorm trots op hem hoe sterk hij is en hoe hij met zijn ziekte omgaat. Als ik dit nummer zing dan denk ik altijd aan hem en draag ik het nummer aan hem op.”

Beluister hier Ross Antony met Bewundernswert:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven