web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 15 maart 2015

ZDF 15 maart is er een nieuwe aflevering van Fernsehgarten on Tour. Deze keer is Andrea Kiewel in Wiesbaden en heeft ze vrienden uitgenodigd voor een brunch.

Gezamelijk laten ze de persoonlijke hoogtepunten uit de jaren 70, 80 en 90 de revue passeren. Dan mag muziekproducent Thomas M. Stein natuurlijk niet missen. Ook te gast is Marusha die een icoon was in de Elektromuziek in de jaren 90. Presentator en nieuwslezer Jens Riewa maakt het gezelschap compleet. De Sterrenkok Nelson Müller maakt deze keer ontbijtgerechten.Voor een passende beat en muzikale overgangen zorgt beatboxer Fatih Sahin die bekend is als Blazer.

Uitzending: Zondag 15 maart om 11:00 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven