web analytics

Claudia Jung en haar album Seitensprung

Claudia JungOp dertien maart verschijnt het nieuwe album Seitensprung van Claudia Jung.

De fans hebben drie jaar op een nieuw album moeten wachten, maar het wachten heeft geloond. Voor het dertigjarig jubileum van Claudia Jung heeft ze een bijzonder album gemaakt. Op Seitensprung staan internationale hits die nu een Duitse tekst hebben gekregen. De nummers hebben allemaal een bijzondere plek ingenomen in haar leven.

Onder andere nummers van Elvis, die Olsen Brothers en Roxette hebben een nieuw arregement gekregen, dit heeft ze samen met haar man en producent Hans SInger gedaan. De eerste single is “Nicht nur eine Nacht (Wings Of Love)” en is oorspronkelijk het winnende Songfestivalnummer van de Olsen Brothers. Van het folkpop gitaarnummer heeft Claudia Jung een dansbare popschlager gemaakt met koren, een spaanse gitaar en moderne dance-sounds. Met een nieuwe Duitse tekst heeft ze er echt een eigen nummer van gemaakt.

Bekijk hier Claudia Jung met Nicht nur eine Nacht (Wings Of Love):

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven