web analytics

Jogl Brunner zijn solo debuutalbum heet Lebenslust

Jogl Brunner
Het is al een tijdje geleden dat het duo Brunner & Brunner er mee stopte, maar nu begint Jogl Brunner dan ook aan zijn solocarrière. Op dertien maart verschijnt zijn eerste soloalbum Lebenslust.

In de vier jaar  dat hij geen muziek maakte heeft hij dingen gedaan waar hij nooit echt aan toe was: tijd doorbrengen met zijn drie kinderen, van het leven genieten, boeken lezen en filosiferen over het leven. Voor het album heeft hij samengewerkt met zijn zoon Raffael, die drummer is.

Op het album staan twaalf nieuwe nummers en twee nummers die van Brunner&Brunner zijn: Shanana en Wir sind alle über 50, die helemaal opnieuw geproduceerd is. De eerste single van het album is het nummer “Du bist wie ein Stern aus dem Himmel gefallen“. Het is een nummer met diepgang en gevoelens. Het titelnummer Lebenslust is gekozen omdat het woord volgens Jogl alles heeft wat het leven nodig heeft. Naast een album gaat hij in de herfst van 2015 ook op tournee met een band.

Bekijk hier een liveversie van Du bist wie ein Stern aus dem Himmel gefallen van Jogl Brunner:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven