web analytics

Sašo Avsenik und seine Oberkrainer en Überraschungsklänge

Saso Avsenik
Vandaag komt het album Überraschungsklänge uit van Sašo Avsenik und seine Oberkrainer. Sašo is de derde generatie die met Oberkrainer-sound op het podium staat. ZIjn grootvader Slavko Avsenik wist met de Oberkrainer grote successen te behalen.

Op het album staan natuurlijk swingende polkas zoals “Oh Johanna!” maar ook een wals met diepgang: “Heimat sei gegrüßt”. Ook op het album zijn te horen het 1. Symphonie van de Sloveense Academie Ljubljana, zij spelen ook de nummers in. Grootvader Slavko heeft de nummers gecomponeerd, maar daarnaast staan er ook twee traditionele hits van de Original Oberkrainer op. Als gastartiest doet Gregor Avsenik mee met zijn gitaarspel bij onder andere de nummers Polka Latino en Adieu, Paris. Hij gaat ook mee op tournee om deze nummers live gehoren te brengen.

Bekijk hier Sašo Avsenik und seine Oberkrainer met Küss mich doch:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven