web analytics

Norman Langen en zijn album Wunderbar

Norman Langen Op zes maart verschijnt het nieuwe album van Norman Langen wat de titel Wunderbar heeft gekregen.

Het album is geproduceerd door Matthias Reim en Normal Langen heeft dan ook  sinds midden 2014 in de studio van Matthias Reim gestaan. Met dit album wil hij een wat ouder publiek trekken, want jonge fans had hij al na zijn deelname een aantal jaar geleden in de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar. De muziek op het album is dansbaar en ook de teksten gaan over ervaringen die herkenbaar zijn.

Zo gaat het nummer “Au revoir, cherie” over vluchtige liefde in Parijs en het titelnummer “Wunderbar“, die al als single is uitgebracht heeft een persoonlijke tekst: men is verliefd en kan zich geen leven zonder de ander voorstellen, ook als vrienden vraagtekens zetten bij de liefde.

Bekijk hier Norman Langen met Wunderbar:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven