web analytics

Beatrice Egli en haar single Sommer

Beatrice Egli Met het nummer Sommer brengt Beatrice Egli alweer het derde nummer uit als single van haar album Bis hierher und viel weiter.

Eindeloze witte stranden, enorm hoge palmbomen met een blauwe lucht en een diepblauwe zee, dat is wel het toppunt van zomervakantie.  Het nummer van Beatrice Egli gaat dan ook over een goede tijd, het grauwe weer hier te ontsnappen voor een paar dagen en lekker in de zon te liggen. Zo’n vakantie heeft ze ook wel verdiend, na het uitbrengen van “Bis hierher und viel weiter” kwam ze met de singles “Auf die Plätze, fertig, ins Glück!” en “Wir leben laut“. Daarna deed ze een uitverkochte concertreeks door Duitsland, Oostenrijk en haar thuisland Zwitserland.

Beluister hier Beatrice Egli met Sommer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven