web analytics

Andreas Gabalier is meest geliefde volksmuziekster in Duitsland

Andreas Gabalier Het Duitse blad Neue Post wilde weten welke artiest de favoriet is van de volksmuziekfans. Daarom hebben ze een onderzoek gehouden en daar blijkt dat Andreas Gabalier aan kop staat.

De Oostenrijker wist maarliefst 33,5% van de ondervraagde te bekoren. Opvallend is dat hij vooral populair is in het noorden van Duitsland en het minst populair in de bondstaten Saschsen en Thüringen. Gabalier heeft een flinke voorsprong want op de tweede plek staat de 76-jarige Heino die 13,6% van de stemmen kreeg. Op de derde plek staat de groep die Kastelruther Spatzen met 7,79%. De vierde plek is voor een andere Oostenrijker: Hansi Hinterseer, hij is bij 6,5% van de ondervraagden de favoriet. De top vijf wordt compleet gemaakt door Florian Silbereisen die bij 5,8% de favoriet was.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven