web analytics

Wenn die Musi spielt – das große Winter-Open-Air van 24 januari 2014

Zaterdag 24 januari is Bad Kleinkircheim in Oostenrijk weer het trefpunt van de sterren van de volksmuziek en de schlagers bij Wenn die Musi spielt – Winter-Open-Air. De presentatie is in handen van Arnulf Prasch en Stefanie Hertel.

In een winters landschap treden verschillende artiesten op. Zo zingen Poxrucker Sisters op met hun nummer Glick en treden ook Niki und seinen Oberkrainern aus Begunje op, de Ursprung Buam, Allesa, de Trenkwaldern, Linda Hesse, Marco Ventre & Band en Hannah. Maar dat is nog niet alles, want er zijn ook optredens van Münchner Zwietract, het Nockalm Quintett, Aschenwald, Bernhard Brink en Petra Frey. Ook van de partij is de Stadlstern-winnaar Johannes Weinberger, Stefanie Hertel zingt een duet met Hubsi van de Trenwaldern, die Zillertaler Haderlumpen, Ross Antony en Nik P.

zaterdag 24 januari om 20:15 te zien als livestream in de ORF TVTHEK en daarna tot 31 januari terug te kijken. Klik hier om de uitzending terug te kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven