web analytics

Kristina Bach komt met Kaffee ohne Koffein als single

Kristina Bach Kristina Bach legt altijd veel van haar eigen karaktereigenschappen in haar nummers, zodat het ook hele persoonlijke nummers worden. De liefde en de zin in het leven is haar grote drijfkracht. Nu brengt ze het nummer “Kaffee ohne Koffein” uit als single.

Het nummer staat op haar huidige album “Leben ist Liebe!” en is een echt dansbaar nummer geworden die de positieve levensinstelling van Kristina Bach goed laat zien. Vol energie laat het nummer de levensvreugde zien en is een kleine hommage aan de kleine zonden van het leven: want koffie zonder caffeine, cola zonder caloriën en water zonder bubbels, zo is het leven wel heel flauw. Muzikaal gezien is het nummer een goede mix tussen de moderne Schlager en de Dancesounds. Tekstueel is het een van de sterkste nummers van het album.

Beluister hier Kristina Bach met Kaffee ohne Koffein:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven