web analytics

Terugkijken: Concert Andrea Berg met Atlantis van 23 januari 2015

Afgelopen vrijdag zond de MDR het Atlantis-concert van Andrea Berg uit. Meer als 300.000 bezoekers bezochten deze spektaculaire concertreeks die door Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België”, Frankrijk en Denemarken is getrokken. Het concert in Keulen werd opgenomen en afgelopen vrijdag uitgezonden.

De liveshow zorgde voor amusement met veel verrassingen. Spektakel, emoties en ook bezinnige momenten betoverden het publiek en zorgde voor een onvergetelijk optreden en concert. Met een bijzondere techniek wist Andrea Berg de verzonken stad Atlantis weer tot leven te wekken. De opnames vonden plaats op 22 maart 2014 in de Lanxess Arena in Keulen en is inmiddels ook op dvd verschenen.

Het concert is nog tot 30 januari terug te kijken in de ARD Mediathek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven