web analytics

Nicole en Hello Mrs. Sippi

Nicole De nieuwe single van Nicole is het nummer Hello Mrs. Sippi, het komt van haar huidige album Das ist mein Weg.

Het nummer heeft een lekkere swingende boogie-woogie groove. De titel heeft een heldere boodschap: waag die stap die anderen niet durven, praat niet alleen over je dromen, maar leef ze ook en schuif ze niet af naar morgen.

Hello Mrs. Sippi staat dus op het album Das ist mein Weg, dit album kwam tot stand door verschillende  jamsessies te houden, daar werd geëxperimenteert, liedjes gemaakt, alles werd nog eens tegen het licht gehouden tot alles klopte. Daarna werden de nummers met de band live ingespeeld, er kwam geen computer aan te pas. In de nummers zitten geen clichés, de levenservaring van Nicole zit in alle nummers.

Bekijk Nicole met Hello Mrs. Sippi:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven