web analytics

Helene Fischer drie keer te zien bij ZDF in 2015

Helene Fischer Op de eerste kerstdag keken er 6,59 miljoen mensen in Duitsland naar die Helene Fischer Show van 2014. Door dit succes worden er in 2015 drie shows uitgezonden van Helene Fischer, zegt de ZDF.

Vanavond is de eerste show te zien om 20:15 : een concertregistratie van haar concerttour Farbenspiel. Daarnaast komt er in de zomer nog een concert en keert met de kerst 2015 de Helene Fischer Show weer terug.

In het persbericht van de zender zegt Helene Fischer:”Ik verheug me op mijn concerten bij de ZDF. Vooral het stadionconcert in de zomer wordt voor mijn fans, de toeschouwers en natuurlijk voor mijzelf een fantastische belevenis.” In juli 2015 wordt dat stadionconcert opgenomen in het Berlijnse Olympiastadion waar ze voor 60.000 toeschouwers een concert zal geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven