web analytics

Helene Fischer – Farbenspiel van 28 januari 2015

ZDF Op woensdag 28 januari zendt de ZDF de hoogtepunten uit van de concertreeks Farbenspiel van Helene Fischer. De opnames vonden plaats in de O2-World Arena in Hamburg.

Helene Fischer zingt niet alleen haar actuele nummers zoals “Atemlos durch die Nacht“, “Phänomen” en “Marathon“, maar ze kruipt ook in verschillende rollen en kostuums. Daarnaast wordt ze begeleid door muzikanten en dansers die op verschillende internationale podia hebben gestaan.

Bij de show, die thematisch in de vier jaargetijden zijn onderverdeelt, laat Helene Fischer nog maar eens zien hoe veelzijdig ze is. Ze zingt haar grote hits, van schlager tot een rock en popmedley, ze danst en zorgt voor vele emotionele verrassingen.

Helene Fischer met Farbenspiel is te zien op woensdag 28 januari om 20:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven