web analytics

Goud voor Marc Pircher met Frauensache

Marc Pircher De Oostenrijkse zanger Marc Pircher heeft goud gekregen voor zijn album Frauensache. Hiermee kan hij toch wel de succesvolste volksmuzikant uit het Zillertal worden genoemd.

Het is alweer zijn twintigste edelmetaal. Hij kreeg veertien keer een gouden plaat en zes keer een platina plaat. Hij is al meer als twintig jaar artiest, maar echt doorgebroken is hij met de winst van het Grand Prix der Volksmusik met het nummer “Hey Diandl spürst es so wie i“. Ondertussen heeft hij meer als 200 optredens per jaar. In 2011 trouwde hij met Michaela en hebben ze samen twee dochters, Anna en Emma. “Na 22 jaar artiest zijn weet ik dat het zonder vrouw niet gaat, alles ligt in de handen van de vrouw.” zegt hij er zelf over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven