web analytics

Stefanie Hertel & Stefan Mross en de DVD Das große Finale

Stefanie Hertel Ze waren het droompaar van de volksmuziek: Stefanie Hertel en Stefan Mross, zeventien jaar lang waren ze een ook privé een paar en wisten ze miljoenen mensen in vervoering te brengen met hun albums en optredens. In 2011 stonden ze voor de laatste keer samen met een live concert op het podium van het Europa Park Rust. Nu verschijnt de concertregistratie op dvd.

Samen met muzikale vrienden Eberhard Hertel, Belsy & Florian, Graziano, Natalie en Sigrid & Marina zorgen ze voor een goede sfeer. Met tophits zoals “Fang das Licht“, “In unserer Hand liegt unsere Erde” en “Sierra Madre” en vele andere nummers is het een waar spektakel.

Dit allerlaatste gezamelijke concert van Stefanie Hertel en Stefan Mross is na vier jaar eindelijk op dvd verschenen. De DVD Stefanie Hertel & Stefan Mross – Das große Finale vanaf 30 januari 2015 te koop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven