web analytics

ZDF-Fernsehgarten on tour van 21 december 2014

ZDF Op zondag 21 december is Andrea Kiewel er weer met een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten on tour. Omdat het vlak voor kerst is, is het natuurlijk tijd voor een passende kerstsfeer. Andrea Kiewel is nogsteeds in Ellmau bij de Wilden Kaiser in het hartje van Tirol.

Ook medepresentator Joachim Llambi is van de partij en ontmoet hij de bekendste inwoner van Ellmaus, namelijk de Bergdokter uit de gelijknamige dramaserie van de ZDF. In de kerstkeuken staan zelfgemaakte pralines op het programma en gerechten die snel te maken zijn. Ook krijgen we tips voor cadeaus op het laatste moment.

Maar natuurlijk zijn er ook de nodige muzikale gasten zoals: Opus & Insingizi, Marquess, voXXclub, David Garrrett, Adoro, Hermes House Band, Tom Gaebel, Oonagh, Lindt Bennett en Viva Voce & Latvian Voices

Uitzending: Zondag 21 december om 11:50 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven