web analytics

Schöne Bescherung van 21 december 2014

WDR Op de vierde adventzondag komt Schöne Bescherung traditiegetrouw uit Keulen. Het presentatieduo Susanne Wieseler en Thomas Aydintan staan op de Fischmarkt en kondigen ze verschillende regionale, nationale en internationale artiesten aan.

Amerikaanse kerstklassiekers worden gezonden door de Amerikaanse zangeres Angela Workman die nu met een eigen show tourt, eerder was ze op tour met Ray Charles. Andere internationale gasten zijn Ivar Helgerson en Margret Anadottir, die komen uit IJsland en zullen dan ook kerstliedjes uit hun eigen land zingen.

De zangeres Patrizia Kelly is Iers en ook Keuls, want daar woonde ze het langst op een woonboot met haar bekende familie. Nu brengt ze bekende kerstliedjes ten gehoren. Daarnaast is ook Bernhard Brink te gast, de bekende Duitse schlagerster zal het meest geliefde kerstlied zingen, namelijk Stille Nacht. Maar ook zijn er Keulse artiesten, zoals Kölschen Rattepack, zij zullen Amerikaanse nummers zingen. Renate Fuchs en Marie-Luise Nikute laten zien hoe speciaal Keuls kerstfeest wordt gevierd, het is een speciaal optreden van Marie-Louse want ze wil het door haar gezondheid wat rustiger aan gaan doen.

Uitzending: Zondag 21 december om 16:45 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven