web analytics

Die Höhner en Zo dir oder zo mir?

image Het nummer “Zo dir oder zo mir?” is de nieuwe single van de Keulse band die Höhner. De single is afkomstig van het album Mach laut! – Special Edition die op 2 januari 2015 uitkomt.

Zo dir oder zo mir?” is voor die Höhner de muzikale start van het nieuwe carnavalsseizoen. Het hymnische nummer is enorm sexy en goed om mee te zingen. Het staat voor alles wat zo goed en gezellig is aan het Keulse carnaval. Het gaat om gevoel, voor een ander en de liefde in het algemeen. De sound van die Höhner is vanouds met een doedelzak en popsounds die op een internationale productie niet zou mistaan. Hiermee laten die Höhner zien dat carnaval en popcultuur heel goed samen gaan.

Bekijk hier die Höhner met Zo dir oder zo mir?:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven