web analytics

Wildecker Herzbuben-zanger gedotterd

Wildecker HerzbubenVolksmuziekster Wilfried Gliem van de Wildecker Herzbuben heeft in het ziekenhuis gelegen, hij is namelijk gedotterd.

Het is niet de eerste keer dat dit gebeurd, hij heeft al eerder een stent gekregen in zijn slagader om de bloedtoevoer te bevorderen. Volgens Wilfried, die 68 is, heeft de stent meteen na de operatie geholpen, hij voelde zich eerst slapjes, maar nu heeft hij veel meer energie.

De Wildecker Herzbuben zijn natuurlijk bekend van het nummer Herzilein, het was hun eerste single en dat werd meteen hun grote doorbraak. Het duo bestaat naast Wilfried Gliem ook uit Wolfgang Schwalm die in 2010 ook te maken had met hartproblemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven