web analytics

Hitlijstrecords voor Helene Fischer en Andrea Berg

Helene Fischer Zo tegen het einde van het jaar zijn er toch nog twee hitlijstrecord gebroken in Duitsland door Helene Fischer en Andrea Berg.

Het album Farbenspiel van Helene Fischer is een enorm succes, het werd al negen keer platina en het staat aan kop van de iTunes-hitlijst van het jaar, maar nu staat het album ook opnieuw aan kop van de Duitse albumhitlijst. Het album is het gehele jaar niet uit de top tien verschenen en ging deze week van plek acht naar de eerste plek. Dat is voor de veertiende keer dat Farbenspiel bovenaan staat en dat is een record, nog nooit heeft een album zo lang op de eerste plaats gestaan.

Ook Andrea Berg wist een record te breken. Haar single “Himmel auf Erden” staat inmiddels al acht weken bovenaan de konservativen Airplay-hitlijst. Dat is een record voor dit jaar, geen enkel nummer heeft het zo lang op de eerste plek uitgehouden. Natuurlijk heeft Andrea Berg ook nogsteeds het record van haar Best Of-album, die staat inmiddels al 347 weken in de hitlijst, iets wat niemand heeft geëvenaard.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven