web analytics

Schöne Bescherung van 7 december 2014

WDRVoor de tweede adventzondag is Schöne Bescherung neergestreken in Goch. Het presentatieduo Susanne Wieseler en Thomas Aydintan staan bij het Kloster Graefenthal die in 1248 is gesticht.

Op het podium wordt het een beetje Middeleeuws want de groep Die Irrlichter speelt met Middeleeuwse instrumenten en daarmee klinken de kerstliedjes heel bijzonder. Maar er is ook plek voor moderne schlager, zo zingt Michelle de traditionele kerstliedjes. De singersongwriter Michael Schulte, bekend van The Voice of Germany, zal met zijn gitaar bekende kerstliedjes spelen. Voor jazz-achtige klanken zorgt de groep Sweet Sugar Swing.

Ook zijn er regionale artiesten bij: Uit het nabijgelegen Haldern komen de twee groepen Haldern Strings en Halderner Blasorchester, zij zullen een medley van kerstliedjes zingen. Daarnaast spelen ook de bigband Bajazzo swingende muziek en brengt de Peter Weisheit Band grappige en stemmige muziek.

Uitzending: Zondag 7 december om 16:45 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven