web analytics

Stefanie Hertel en Küss mich

Stefanie Hertel De single Küss mich kondigt het nieuwe kerstalbum van Stefanie Hertel aan, namelijk Dezembergefühl dat op 31 oktober verscheen. Toen in de zomer de zon scheen was Stefanie Hertel al in de studio in een kerstsfeer om dit album op te nemen.

Kerst is voor Stefanie Hertel heel belangrijk:”Ik denk dat het bij iedereen zo is, Kerst is het belangrijkste feest van het jaar. Het winterlandschap is ook bijzonder, dan is alles stil en vredig. Met kerst gaat het niet om de cadeaus, natuurlijk hoort het er wel bij. De kerstdecoratie, bijzonder eten en drinken zijn met deze tijd verbonden en natuurlijk ook kerstavond, de kerk en de familie. Kerst, advent en december dat is veel gevoel.

Bekijk hier Stefanie Hertel met Küss Mich:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven