web analytics

ZDF-Fernsehgaren on tour van 7 december 2014

ZDF Ellmau in Tirol ligt op 1080 meter hoogte en het is de ideale plek voor Andrea Kiewel om op tweede adventzondag een uitzending van ZDF-fernsehgarten on tour te presenteren.

Ze krijgt hulp van Joachim Llambi die op zoek gaat naar plekken voor de tijd voor de kerst en heeft er een reportage van gemaakt. Naast bezinnelijke en kerstige muziek presenteert Andrea Kiewel ook het beste uit de Oostenrijkse keuken en verheugt ze zich op de kerstkoekjes die kinderen en grote gasten maken.

Echte Tiroolse tradities zoals glasblazen en houtsnijwerk komen aan bod, maar ook de nieuwste trends en decoratietops voor de advent van 2014. Prominente lokale gasten vertellen over de bezinnelijke, verrassende en ook magische verhalen rond de adventtijd.

Muzikale gasten zijn onder andre Lou Bega, Guild Horn, Lucca Hänni, voXXclub en de Hermes House Band.

Uitzending: Zondag 7 december om 10:20 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven