web analytics

Schöne Bescherung! van 24 december 2014

ZDF Presentatrice Andrea Kiewel en prominente gasten vieren kerstavond met een echte kerstshow: Schöne Bescherung! Hier speelt alles wat er in de Duitse huiskamers afspeelt zich ook in de uitzending een rol: cadeaus, lekker eten, een prachtige kerstboom en stemmige kerstliedjes.

In de uitzending zorgt Andrea Kiewel verwarring met de verborgen camera en moeten Joachim Llambi en Magdalena Neuner hun talenten inzetten bij verschillende kerstachtige spelletjes. Daarnaast worden er ook tips gegeven voor een succesvolle kerstavond. Optredens zijn er ook, van onder andere Laith Al-Deen, Mrs. Greenbird en Marquess.

Uitzending: Woensdag 24 december om 19:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven