web analytics

Heiligabend mit Carmen Nebel van 24 december 2014

ZDF Op kerstavond presenteert Carmen Nebel het programma Heiligabend mit Carmen Nebel. Veel prominente gasten zijn uitgenodigt en wordt kerstavond gevierd met kerstachtige muziek, interessante gesprekken, goed eten en spelletjes.

Een heel bijzonder optreden is dat van Albano met Romina Power. Na vijftien jaar staan ze weer samen op het podium en zingen ze een kerstliedje. Ook te gast is de weduwe van Maximilian Schell, Iva Schell. Stefanie Hertel en Andy Borg zijn ook te gast en Andy vertelt een persoonlijk kerstverhaal.

Andere gasten zijn onder andere actrice Anja Kruse die een kerstlied zingt, Chris de Burgh en zal het Deutsche Fernsehballett een scene uit de Notenkraker dansen. De kok Alfons Schuhbeck zal een kerstmenu maken die makkelijk zelf te maken heeft.

De andere gasten zijn: Klaus Prünster, Helmut Lotti, The Ten Tenors, Ella Endlich, Fantasy, Lucky Kids en Matze Knop.

Uitzending: Woensdag 24 december om 20:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven