web analytics

Wir leben laut is de nieuwe single van Beatrice Egli

Beatrice Egli Zo voor het einde van het jaar brengt Beatrice Egli een nieuwe single uit: Wir leben laut.

Na het nummer “Auf die Plätze, fertig, ins Glück” brengt de Zwitserse zangeres de volgende oorwurm uit: Wir leben laut. Het nummer staat uiteraard op het in de herfst verschenen album Bis hierher und viel weiter wat in Zwitserland de eerste plek in de hitlijst wist te behalen en in Duitsland en Oostenrijk de derde plek. Met Wir leben laut weet Beatrice Egli weer haar talent, schlager en pop moeiteloos in een modern jasje te stoppen. Het nummer is een hymne op het leven, de fantasie en het geluk. Gewoon een keer het verstand uitzetten en op je gevoel vertrouwen. Een moment lang in het nu leven en van het leven en avontuur te genieten.

Bekijk hier Beatrice Egli met Wir leben laut:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven