web analytics

Die Helene Fischer Show 2014 van 25 december 2014

ZDF Ook de Eerste Kerstdag in 2014 kunnen we met Helene Fischer vieren, want opnieuw zend de ZDF de Helene Fischer Show uit. Ook dit jaar kunnen we ons verheugen op een show waar Helene Fischer niet alleen haar actuele en meest geliefde hits zingt, maar ook in verschillende rollen en kostumen verschijnt.

Daarnaast heeft ze ook verschillende nationale en internationale gasten uitgenodigt om samen nog nooit vertoonde duetten te presenteren die voor de nodige emoties en kippenvel zal zorgen. Zo komt onder andere de Britse rockband Queen optreden met de zanger Adam Lambert, komt de tenor Jonas Kaufmann en de Britse boyband Take That.

Ook zal Helene Fischer een nummer zingen met de onlangs overleden Udo Jürgens. Daarnaast zal ze ook op de bühne staan met rocklegende Peter Maffay, opkomend talent Andreas Bourani en de zingende non die The Voice of Italy heeft gewonnen: Zuster Christina. Daarnaast komt ook komiek en buikspreker Sascha Grammel langs met zijn poppen. Ook te gast is acteur Mark Keller. Verder zijn er optredens van de ensembles van de musicals Rocky, Chicago en Shrek.

Uitzending: Eerste kerstdag, 25 december om 20:15 op ZDF

Herhaling: Oudejaarsdag, 31 december om 14:05 op ZDF

2 gedachten over “Die Helene Fischer Show 2014 van 25 december 2014”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven