web analytics

Terugkijken: Weinachten bei uns

Afgelopen zaterdag zond de MDR het kerstprogramma Weihnachten bei uns uit. Dit programma is nu terug te kijken in de ARD Mediathek.

Weihnachten bei uns is de traditionele kerstshow voor de hele familie vanuit de stadthalle in Chemnitz en duurt maarliefst twee uur en heeft een mix van muziek, dans en comedy. De presentatie van de show is in handen van Kim Fischer

Komiek Olaf Schubert vertelt over de stress dat kerst met zich mee brengt. Maar ook grote sterren zoals Roland Kaiser, Nino de Angelo en Michelle brengen de kerstsfeer met hun muziek. Ook Ross Antony brengt met zijn man een beetje de Engelse kerst mee. Oonagh zal een van de oudste kerstliedjes zingen. Ook er bij zijn die Italian Tenors, Voxxclub, Ella Endlich en Mrs Greenbird.

Het terugkijken van Weihnachten bei uns kan nog tot 27 december 2014 in de ARD Mediathek. Klik hier voor de uitzending

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven