web analytics

Schöne Bescherung van 30 november 2014

WDRAls het de eerste adventzondag is, dan is het ook de eerste Schöne Bescherung van het jaar. Het presentatieduo Susanne Wieseler en Thomas Aydintan staan deze week op de Kornelimarkt in de dorpskern van Aachen-Kornelimünster.

Er zijn natuurlijk veel gasten uitgenodigt, van klassiek tot schlager. Chris Roberts is te gast, zijn carrière begon al in 1966. hij zal nu zijn kerstliedjes zingen. Ook te gast is de acappelagroep Fünf vor der Ehe. Zij weten het publiek te vermaken, ondermeer met de kerstklassiekers. Ook voor veel goede sfeer zorgen Die Schwestern, drie zangeressen van het operakoor van het stadtheater van Aken. Ook is er fluitmuziek, het Arcadie-Quartett zal op hun fluit spelen. Dan komen we er ook achter wat Wolfgang Amadeus Mozart met het nummer Morgen kommt der Weihnachtsmann te maken heeft.

Uitzending: Zondag 30 november om 16:45 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven