web analytics

Das Adventsfest der 100.000 Lichter van 29 november 2014

ARD Op 29 november is het zover, een dag voor de eerste adventzondag presenteert Florian Silbereisen de grote show voor de opening van de kerstmarkten: Das Adventsfest der 100.000 Lichter.

Florian steekt met veel sterren de eerste kaars aan en kondigt hier voor de kijkers de start van de bezinnelijke tijd aan. Hij ontvangt onder andere de cabaratier Otto Waalkes, Vorstin Gloria van Thurn & Taxis, actrice Christiane Hörbiger en haar man Prof. Gerhard Tötschinger. Maar natuurlijk zijn er ook muzikale gasten. Zo komt Ella Endlich langs, Mireille Mathieu, Michelle, de groep Fantasy, Chris de Burgh, David Garrett, Ross Antony, Katherine Jenkins en Patrizio Buanne.

Uitzending: Zaterdag 29 november om 20:15 op ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven