web analytics

Nino de Angelo en Goldener Reiter

Nino de Angelo Met de ballade “Jenseits von Eden” wist Nino de Angelo zijn eerste nummer 1 hit te pakken, daarna volgde nog miljoenen verkochte platen. Begin december komt hij met een nieuw album, “Meisterwerke – Lieder meines Lebens“. Van dit album heeft hij nu het nummer Der Goldene Reiter uitgebracht.

Op het album staan twaalf grote nummers van de afgelopen vijftig jaar, de leeftijd van Nino de Angelo. Goldene Reiter, een nummer dat origineel van Joachim Witt is en gaat over een persoon met schizofrenie die wordt opgenomen in een kliniek. Andere nummers op het album zijn onder andere Merci Chérie van Udo Jürgens, Du trägst keine Liebe in Dir, Symphonie en Wie soll ein Mensch das ertragen.

Bekijk hier Nino de Angelo met Goldene Reiter:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven