web analytics

Semino Rossi geeft concertreeks in 2016 en komt naar België

Semino Rossi Na de succesvolle tournee van het afgelopen jaar is Semino Rossi al weer druk bezig met het plannen van zijn volgende tournee. In 2016 moet deze tour plaatsvinden en kunnen fans van hem genieten in 41 steden in vijf landen.

Met zijn nieuwe tournee wil Semino Rossi een beetje Zuid-Amerika naar Europa halen, want een nieuw geformeerde Duits-Cubaanse orkest zal hem begeleiden. Ook gaan er vier dansparen mee die op zijn muziek hem zullen begeleiden. Bij deze tour zingt hij nummers van zijn nieuwe album, die in 2015 zal uitkomen.

De tour begint in Deggendorf op 20 februari 2016 in Duitsland. Daarna gaat de tour verder naar Zwitserland en Oostenrijk. Op 1 april wordt Luxemburg aangedaan. In België treed Semino Rossi op in Hasselt in de Ethias Arena op 22 april 2016. De tour komt dan een week later ten einde in het Duitse Erfurt.

2 gedachten over “Semino Rossi geeft concertreeks in 2016 en komt naar België”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven