web analytics

Monika Martin en Wolken bleiben niemals lang

Monika Martin De Oostenrijkse Monika Martin heeft het nummer “Wolken bleiben niemals lang” uitgebracht als single. Het nummer is de voorbode van een nieuw album wat “Mit Dir” gaat heten.

Het nummer is tot stand gekomen met Joachim Horn-Bernges en heeft een mooie rustigheid. Het stelt zich voor en bied zich aan, maar het dringt zich niet op, net als de zangeres Monika Martin. Op het eerst gezicht terughoudend, maar in die rust ligt juist de kracht en haar stem is magie. Het arrangement is een beetje van vroeger, maar hierdoor klinkt het meteen vertrouwd, zodat je het graag nog een keer wil luisteren. Dat zijn eigenlijk de nummers, die de grote hits worden.

Bekijk hier Monika Martin met Wolken bleiben niemals lang:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven