web analytics

G.G. Anderson brengt Träume lügen nicht uit

GG Anderson De zanger en producent G.G. Anderson is niet meer weg te denken uit de schlagerwereld. Na twee singles uitgebracht te hebben van zijn album Die Sterne von Rom brengt nu de derde single uit: Träume lügen nicht.

Dit nummer laat de veelzijdigheid van G.G. Anderson zien, het is namelijk een discofox met een moderne beat en een warm synthesizermuziek om het af te maken. Daar overheen klinkt ook nog de stem van G.G. die ook tijdloos te noemen is. De oudere luisteraar kent G.G. Anderson van zijn eerdere werk en voelt zich bij dit nummer meteen thuis terwijl de jongere luisteraar een dansbare oorwurm horen, wat ook meteen een romantische hymne over het weerzien van twee geliefden.

Bekijk hier G.G. Anderson met Träume lügen nicht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven