web analytics

Schönes bleibt van 9 november 2014

WDR Op de vroege zondagochtend zend de WDR het programma Schönes bleibt uit. Deze keer is het thema Wir Feiern!.

Verjaardagen hebben altijd iets berustends, want elk jaar komen ze weer terug. Maar zo zijn ze ook weleens bijzonder, en dat zijn de ronde verjaardagen. Daar gaat het ook om bij Stefan Verhasselt. In de studio begroet hij Nicole die “Der erste Tag ohne dich” zingt en Patrick Lindner die “Hallelujah auf das Leben” zingt. Daarnaast zijn er ook nog verrassingsgasten. Daarnaast is er ook nog muziek van Hansi Hinterseer, den Vikingen, Helmut Lotti en Marianne Rosenberg.

Uitzending: Zondag 9 november om 07:50 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven