web analytics

Kristina Bach en Der letzte Stern

Kristina BachNa een pauze van drie jaar kwam Kristina Bach in augustus 2014 terug met haar album Leben ist Liebe! Nu brengt ze van dit album het nummer Der letzte Stern uit als single.

Der letzte Stern is een hoogtepunt van het album Leben ist Liebe!, het is een spannende mix tussene Jazz en een chanson. In de tekst gaat het om de zoektocht naar de juiste man en als die dan gevonden is dan is hij de laatste ster in het liefdesleven. Kristina Bach laat in het nummer horen wat ze kan als zangeres in dit eerlijke en intieme nummer. Wie haar alleen maar als schlagerzangeres ziet wordt met dit nummer verrast, ze laat zien dat ze veelzijdig is en na al die jaren dat ze al meedraait de luisteraar positief kan verrassen.

Beluister hier Kristina Bach met Der letzte Stern:

1 gedachte over “Kristina Bach en Der letzte Stern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven