web analytics

Helene Fischer heeft rol in Tatort

Helene Fischer Schlagerster Helene Fischer heeft weer een acteerklus te pakken. Ze gaat namelijk een rol spelen in Tatort, de langlopende krimiserie in Duitsland.

Helene Fischer zal de rol van Leyla gaan spelen en de opnames vinden plaats in haar eigen woonplaats Hamburg. Want ze gaat meespelen in de Hamburg-reeks van de Tatort serie met de bekende Duitse acteur Til Schweiger in de rol van Nick Tschiller en Fahri Yardim in de rol van Yalcin Gümer. In die reeks gaat het om de derde aflevering. Tatort Hamburg is een reeks van vier afleveringen van anderhalf uur dat een afsluitend verhaal kent. De opnames vinden plaats in november.

Het is niet de eerste keer dat Helene Fischer acteert, ze heeft al eens een rol gespeeld in de ZDF-serie Das Traumschiff. Een uitzenddatum is nog niet bekend, maar in de planning staat dat het de herfst van 2015 zal worden.

1 gedachte over “Helene Fischer heeft rol in Tatort”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven