web analytics

Uwe Busse komt met Wie würdest du lachen

Uwe Busse Uwe Busse brengt een nieuwe single uit, “Wie würdest du lachen” heet het en staat op zijn album Applaus für dich.

Uwe Busse kan best tevreden zijn, de succesproducent, schrijver en zanger heeft pas zijn dertig jarig jubileum gevierd.  In die jaren heeft hij hits geschreven voor die Flippers, G.G. Anderson en Mireille Mathieu. Ook deze zomer bracht hij weer een album uit, Applaus für dich, dat ook weer een succes werd.

Nu wordt het nummer “Wie würdest du lachen” de actuele radiosingle en het is een lied over het kind dat Uwe Busse zelf nooit heeft gekregen. De muziek van dit nummer heeft Uwe zelf geschreven en de tekst is van Tobias Reitz. Ze zaten samen in de studio en praten over van alles en nog wat toen het gesprek op kinderen kwam, iets wat ze beiden niet hebben. Om dat thema aan te grijpen om er een nummer van te maken hebben ze in een maand dit nummer gemaakt.

Bekijk hier Uwe Busse met Wie würdest du lachen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven