web analytics

Gottfried Würcher brengt tweede soloalbum in 2015 uit

Nockalm Quintett
Afgelopen vrijdag werd Gottfried Würcher, de zanger van het Nockalm Quintett, 56 jaar. Vanochtend bedankte hij de fans voor alle felicitaties en kwam hij met nieuws over zijn tweede soloalbum.

Op 30 januari 2015 komt het tweede album van de zanger op de markt. Het is een muzikaal mooie en interessante cd met goede melodiën, goede teksten en zeer interessante arrangementen. Naast 13 schlagertitels staat er ook nummer op wat in het dialect is gezongen, namelijk “Und irgendwonn wirds wieda Tog“. Daarnaast staan er ballades op en zal hij voordat het album in de winkels ligt het nummer “Gott vergibt die Sünden” als single uitbrengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven