web analytics

Tumor weggehaald bij Judith Jersey

Judith & Mel De 62-jarige Judith Jersey van het zangduo Judith & Mel moest een operatie ondergaan om een tumor te verwijderen. Na deze operatie is het gelukkig beter met haar gegaan.

Twee weken geleden kreeg ze van de gynaecoloog te horen dat ze een tumor heeft en deze verwijderd moest worden. In een ziekenhuis in hun woonplaats Oldenburg werd ze opgenomen voor een drie uur durende operatie. Besloten werd om niet de gehele baarmoeder te verwijderen. Naderhand kwam de uitslag dat de tumor niet kwaadaardig was.

Judith zegt tegen dagblad Bild:”Ik was erg bang. Mijn moeder stierf op 56 jarige leeftijd aan kanker. De afgelopen dagen ging het niet goed met me, omdat de angst om kanker elke dag bij me was. Nu heb ik een positieve blik naar voren en wil ik in oktober weer op het podium staan.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven