web analytics

Heino in de jury van Deutschland sucht den Superstar

Heino Bij de Duitse idols, Deutschland sucht den Superstar wisselt de jury bijna jaarlijks en ook dit jaar zijn er weer nieuwe gezichten naast Dieter Bohlen te zien. De eerste is bekend gemaakt en het is Schlagerzanger Heino.

Na zijn album “Mit freundlichen Grüßen” wist hij een comeback te maken in de hoogste regiones van de hitlijst en vooral veel jongeren werden fan. Heino zelf verheugt zich op zijn jurytaak en hij zegt:”Jonge muzikanten op weg helpen in de muziekwereld is iets moois. Ik hoop dat ik ze veel kan meegeven van al mijn ervaring.” Ook weet hij al dat hij niet te streng zal zijn. “Ik ga er op letten dat ik niet te streng ben voor de jonge mensen, dat laat ik aan Dieter Bohlen over. Maar als een toon niet goed wordt gezongen dan zal ik dat ook zeggen.” Heino had tientallen jaren terug het idee om een talentenjacht op tv te brengen waarin een nieuwe Heino werd gezocht, maar dat kwam nooit van de grond. Nu zegt hij: “Natuurlijk zal ik bij DSDS mijn ogen en oren de kost geven of ik onder de kandidaten een jonge man kan ontdekken die in mijn voetsporen kan treden.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven