web analytics

Robert verlaat die Cappuccinos

Cappuccinos De Duitse/Nederlandse groep Die Cappuccinos moet nu verder als een trio, hun drummer Robert Kaufmann heeft besloten om de groep te verlaten.

Op hun facebook maken ze het nieuws bekend:”We betreuren het om jullie te moeten meedelen, onze drummer en medebandlid Robert Kaufmann heeft het besluit genomen om die Cappuccinos te verlaten. Na lange gesprekken en veel overredingskracht is hij tot het besef gekomen dat hij een muzikale pauze moet inlassen wegens persoonlijke redenen.

De afgelopen jaren hebben we veel plezier gehad met Robert, daarom betreuren we zijn keuze, maar moeten we die respecteren en accepteren. We zullen als vrienden uit elkaar gaan en Robert heeft natuurlijk altijd een vip-uitnodiging voor onze concerten.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven