web analytics

Du bist so wunderbar nieuwe single Hansi Hinterseer

Hansi Hinterseer Het nummer “Du bist so wunderbar” is de nieuwe radiosingle van Hansi Hinterseer.

Het nummer is een dromerig, charmant liefdesnummer met een beetje rumba-ritme. En als Hansi Hinterseer dat zingt dan kan het alleen maar een hit worden. Aan zijn succes lijkt geen einde te komen, niet alleen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar ook in België en Nederland. Maar vooral in Denemarken zijn ze helemaal gek van Hansi Hinterseer. In de laatste vier jaar zijn de albums die hij uitbracht op de eerste plek in de hitlijst terecht gekomen.

Met zijn jubileumstour ging hij dan ook naar 41 steden in zeven landen om in totaal 100.000 bezoekers te vermaken. Bij het laatste concert in de SalzburgArena werden er opnames gemaakt voor een live dvd en cd, deze komt op 24 oktober uit. Volgens Hansi was dit concert echt een droomfinale van de hele tour.

Beluister Du bist so wunderbar van Hansi Hinterseer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven