web analytics

Mario & Christoph en Du bist immer noch mein Typ

Mario & Christoph Het duo Mario & Christoph zijn inmiddels al meer als twee jaar onderweg als duo en zijn trots dat ze al zoveel fans en succes hebben. Met “Du bist immer noch mein Typ” brengen ze de eerste single uit van hun gloednieuwe album dat in het begin van 2015 moet verschijnen.

Het nummer behandelt het onvergankelijke van de liefde. Bij het zien van een voormalige vlam komen al die liefdesgevoelens weer naar boven. Het nummer behandeld dus het gezegde dat men gevoelens van liefde en verliefdheid wel kan verdringen, maar nooit voor altijd kan vergeten.

Bekijk hier Mario & Christoph met Du bist immer noch mein Typ:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven