web analytics

Beatrice Egli nieuwste single heet Auf die Plätze, fertig, Glück!

Beatrice Egli Zowat de hele zomer heeft Beatrice Egli doorgebracht in de opnamestudios in Freiburg en Berlijn om aan haar album “Bis hierher und viel weiter” te werken. Het album komt 24 oktober uit en de eerste single van dit album heet “Auf die Plätze, fertig, Glück!

Beatrice Egli vond het bijzonder om juist in die opnamestudios aan het werk te zijn. Andere artiesten die daar hebben opgenomen zijn onder andere Marianne Rosenberg en Beatrice haar idool Udo Jürgens. Het nummer “Auf die Plätze, fertig, Glück!” is er een dat de vrolijkheid en de liefde voor het leven viert. Voor de videoclip is ze afgereist naar New York, maar deze is nog niet uitgekomen.

Bekijk hier Beatrice Egli met Auf die Plätze, fertig, Glück!:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven